Gevuld deeg in uienschillensoep
Vanwege de verjaardag gisteren, waar je toch altijd meer eet dan gezond is, heb ik het ontbijt maar overgeslagen. De vijf verschillende soorten taart als dessert wou ik toch allemaal even proeven, waar een flinterdun sneetje blijkbaar niet voldoende was volgens de ik van gisteren. De ik van vandaag is het daar weer iets minder mee eens. Maar ja, de avond ik doet zoiets wel eens vaker.
Als lunch heb ik een wat lichtere maaltijd, namelijk gevulde soep.
Maak alvast het deeg voor morgen met wat extra voor vandaag.
Zet ondertussen de soep op en laat warm worden.
Pak voldoende deeg voor de lunch en verdeel het kleine balletjes.
Spreid elk balletje uit tot het een plat en rond wordt en doe er een stukje paprika in die voor op brood was bedoeld. Zet de soep op zacht en doe de gevulde deegballetjes in de soep. Mocht de paprika al op zijn, kun je meteen erin gooien.
Laat tien minuten staan totdat het deeg gaar is.